Farširuotas moliūgas, keptas orkaitėje

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Pasirodo moliūgas gali būti naudojamas ne tik halloweenui, bet ir pagaminti skanius pietus.

Ingredientai

Du nedideli moliūgai
300-400 g. kiaulienos kumpio, mentės arba sprandinės
1-2 svogūnai
3-4 bulvės
1 pomidoras
200 g. grietinės
Druskos, pipiro, žalumynų
Aliiejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Moliūgam nupjauname viršūnėles, kurias paskui naudosime kaip dangtį ir išskuobiame vidų
2
Smulkiai supjaustome svogūnus
3
Mėsą supjaustome kūbeliais maždaug 1*1cm
4
Mėsą ir svogūną apkepiname keptuvėje
5
Supjaustome bulves kūbeliais, panašiai, kaip mėsą .Dedame į keptuvę su mėsa ir svogūnais. Dedame druskos, pipirų pagal skonį ir viską apskrudiname
6
Viską sudedame į moliūgų vidų. Ant viršaus uždedame riekelėmis pjaustytą pomidorą, uždedame nupjautą moliūgo viršų
7
Moliūgo paviršių sutepame aliejumi, suvyniojame į foliją ir dedame į orkaitę
8
Kepame 1-1,5 val.