Folijoje kepta lašiša

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

lašišos filė: 4 gabalėliai (po 150 gramų)
sojų padažas: 4 valgomieji šaukštai
špinatai: 200 gramų
imbieras: 1 maždaug 2,5 centimetro (smulkiai sutarkuota)
svogūnų laiškai: 4 (smulkiai supjaustyti)
ryžiai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia aliejumi ištepkime keturis nemažus folijos lakštus (kiekvieno iš jų ilgis ir plotis turėtų siekti po centimetrus). Tada lašišos filė gabalą padėkime pačiame folijos lakšto viduryje bei apliekime vienu valgomuoju šaukštu sojos padažo.
2
Tuomet ant kiekvieno lašišos filė gabalo uždėkime špinatų, tarkuoto imbiero bei susmulkintų svogūno laiškų. Folijos lakštų kraštus užlenkime taip, kad, kepant lašišą, laisvai cirkuliuotų karštas oras, bei būtų galima žuvį lengvai vartyti.
3
Po to įkaitinkime grilį. Ant grotelių gražiai sudėkime žuvį. Kepkime po maždaug minutes iš kiekvienos pusės. Į stalą žuvį patiekime su visa folija, bei pagardinkime šviežia kalendra. Garnyrui šiuo atveju puikiai tiks mėgstami ryžiai. Skanaus!