Šiuos pyragaičius galima pavadinti tiek mažai pyragėliais, tiek sausainiais. Puikus desertas ir labai skanus pasirinkimas ne tik patiems pasmaližiauti, bet ir pavaišinti svečią.
Ingredientai
400 g biskvitinio pyrago
¼ puodelio braškių arba aviečių džemo
3 puodeliai kokoso drožlių
2 ½ puodelio šokoladinio glaisto
½ puodelio verdančio vandens
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Pyragą supjaustykite į sluoksnius. Apatinę dalį ištepkite džemu ir uždenkite viršutine. Supjaustykite pyragą gabalėliais.
2
Kokosą suberkite į indą. Sumaišykite glaistą ir verdantį vandenį dideliame inde. Naudojant šakutes, pyragaitį merkite į šokoladinį glaistą ir išvoliokite kokose drožlėse.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.