Grikių košė su grybais ir svogūnais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome paragauti grikių košės su grybais ir svogūnais. Šis patiekalas turėtų patikti mėgstantiems patiekalus iš grikių.

Ingredientai

2 stiklinės grikių kruopų
3 stiklinės vandens
30 g. džiovintų grybų
2 svogūnai
1 arbatinis šaukštelis druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Džiovintus grybus nuplauti, sudėti į puodą, užpilti 3 stiklinėmis šalto vandens ir palikti jame 1-1,5 val.
2
Išbrinkusius grybus permalti mėsmale
3
Sudėti atgal į tą patį vandenį ir užkaisti
4
Kai vanduo užvirs įberti druskos ir suberti grikių kruopas
5
Maišant virti, kol sutirštės
6
Puodą uždengti dangčiu ir palikti išbrinkti
7
Į gatavą košę įdėti svieste pakepintus svogūnus ir išmaišyti