Grybų kotletukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Grybautojai ir grybų mėgėjai laukia nesulaukia kada džiaugsis gausiu grybų derliumi, grybauti vienas malonumas, o valgyti skaniai pagamintus grybus ne ką malonesnis dalykas :)

Ingridientai

500 g grybų
50 g ryžių
1 kiaušinis
Prieskoniai: svogūnas, česnakas, druska, pipirai ir kiti mėgiami
Aliejus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Grybus išvirti pasūdytame vandenyje. Sumalti.
2
Sudėti pusę virtų pakelio (50g) ryžių, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir viską išmaišyti.
3
Suformuoti kotletukus. Kepti įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.