Guliašas su obuoliais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

kiaulienos nugarinės: 500 gramų
obuolių: 3
svogūnų laiškų: 1 saujos
krapų: 1 saujos
grietinės: 2 valgomųjų šaukštų
mėgstamų prieskonių: 1 žiupsnelio
daržovių sultinio: 500 mililitrų
miltų: 1 valgomojo šaukšto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje mėsą supjaustome gabalėliais bei patroškiname keptuvėje vis įpildamos daržovių sultinio.
2
Tuomet apkepiname mėsą, sudedame supjaustytus obuolius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus bei dar viską patroškiname.
3
Galiausiai sudedame grietinę bei miltus ir dar keletą minučių patroškinkame, kol padažas sutirštės. Paprasta ir labai skanu!