Įdaryta kiaulienos nugarinė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

800g kiaulienos nugarinės (su kaulais)
1 morka
1/2 arbatinio šaukštelio kukurūzų
1 poras
truputis kiniško kopūsto
druskos,
pipirų,
mėsos prieskonių,
aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Mėsą įtriname prieskoniais ir palaikome val.
2
Morką bei porą smulkiai supjaustome, pakepame su aliejumi ir sumaišome su kukurūzais bei supjaustytu kinišku kopūstu.
3
Paskaniname druska bei pipirais.
4
Nugarinę įpjauname ir pridedame paruošto įdaro.
5
Tada suvyniojame į foliją ir kepame orkaitėje apie val.
6
Patiekdami kepsnį supjaustome.
7
Valgome su virtais bei pakeptais ryžiais su kariu.
8
Puošiame marinuotais agurkais, baltaisiais ridikais, alyvomis.