Įdaryta lašišos filė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Žuvis ne tik labai sveikas, bet ir skanus patiekalas. jeigu mėgstate lašišą, tuomet siūlome išmėginti ir pasigaminti ją kiek kitaip - išsikepti orkaitėje su švelniu, pasakiško skonio įdaru. Mmmm... Minkšta, orkaitėje kepta žuvytė su švelniu įdaru...

Ingredientai

4 gabalėliai lašišos filė
Puodelis rikotos sūrio (apie 250 g)
2 šaukštai pesto padažo
50 - 70 g tarkuoto parmezano sūrio
50-70 g džiūvesėlių
1 kiaušinis
Druska, pipirai, kiti prieskoniai pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenį sudėkite rikotos sūrį, pesto padažą, suberkite tarkuotą parmezano sūrį, džiūvesėlius, pagardinkite prieskoniais, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
2
Įpjaukite lašišos filė gabalėlius per vidurį, kad būtų galima dėti įdarą.
3
Sudėkite įdarą, patalpinkite į kepimo skardą.
4
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min.
5