Žuvis ne tik labai sveikas, bet ir skanus patiekalas. jeigu mėgstate lašišą, tuomet siūlome išmėginti ir pasigaminti ją kiek kitaip - išsikepti orkaitėje su švelniu, pasakiško skonio įdaru. Mmmm... Minkšta, orkaitėje kepta žuvytė su švelniu įdaru...
Ingredientai
4 gabalėliai lašišos filė
Puodelis rikotos sūrio (apie 250 g)
2 šaukštai pesto padažo
50 - 70 g tarkuoto parmezano sūrio
50-70 g džiūvesėlių
1 kiaušinis
Druska, pipirai, kiti prieskoniai pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Į dubenį sudėkite rikotos sūrį, pesto padažą, suberkite tarkuotą parmezano sūrį, džiūvesėlius, pagardinkite prieskoniais, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
2
Įpjaukite lašišos filė gabalėlius per vidurį, kad būtų galima dėti įdarą.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.