po žiupsnelį druskos, maltų juodųjų pipirų, muskatų riešutų,
šviežių krapų, petražolių lapų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Išdarinėtą antį nugaroje įpjaukite ir nulupkite odą kartu su sparnais bei šlaunelėmis.
2
Atskirtą nuo kaulų mėsą sumalkite su piene išmirkytomis batono riekėmis, pabarstykite pipirais, druska, muskatais, įmuškite kiaušinius, sudėkite išmirkytas slyvas, smulkintą morką.
3
Gautą masę sukrėskite į anties odą, laisvus kraštus sujunkite ir susiūkite. Antį pabarstykite druska, aptepkite grietine ir kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus, tada ugnį sumažinkite ir dar kepkite.
4
Kai antis bus iškepusi, išimkite siūlus, papuoškite džiovintomis slyvomis, žalumynais ir patiekite su marinuotomis daržovėmis.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.