Įdaryti agurkai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Nusikelkite į egzotiškus kraštus, nes tokių įdarytų agurkų dar neragavote! Taip taip, ingridientų sąrašą perskaitėte teisingai! Šių agurkų įdaras susideda iš grybų, ryžių ir kitų, atrodo, nesuderinamų produktų. Tačiau išmėginkite ir atraskite naują, nepatirtą skonį. Įsitikinsite, kad šie produktai gali gerai derėti kartu.

Ingridientai

4 švieži vidutinio dydžio agurkai
500 g smulkiai supjaustytų troškintų grybų
2 šaukštai virtų ryžių
1 svogūnas
2 šaukštai pomidorų padažo
Prieskoniai: petražolės, krapai, citrinos sultys, druska, pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Agurkus nulupti, perpjauti išilgai ir išimti sėklas.
2
Į dubenį sumaišyti grybus ir smulkintą svogūną, suberti ryžius ir kitus prieskonius, viską gerai išmaišyti.
3
Uždėti nupjautą agurko puselę, surišti įdarytą agurką siūlų, sudėti į troškinimo indą ir uždengus dangčiu troškinti apie 20 min.
4
Ant agurkų suberti pomidorų padažą, dar šiek tiek patroškinti. Paruoštus įdarytus agurkus galima apibarstyti krapais ar kitomis žolelėmis