Įdarytos paprikos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Nesunkiai ir greitai pagaminamas patiekalas. Puikiai tiks skaniems pietums ar vakarienei. Nustebinkite šeimos narius šiuo nauju ir originaliu receptu.

Ingredientai

4 paprikos (spalvą pasirinkite pagal skonį)
Apvoliojimui: plakti kiaušiniai, miltai ir džiūvesėliai
1 šaukštas aliejaus
2 svogūnai
400 g vištienos filė
Prieskoniai: fajita prieskoniai arba vegeta, druska, pipirai, petražolės, krapai, kalendra ar kiti mėgiami
4 dideli pomidorai
40 g čederio sūrio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nupjauti paprikų viršūnėlės ir išimti sėklas.
2
Apvolioti paprikas plaktuose kiaušiniuose, miltuose, vėl kiaušiniuose ir džiūvesėliuose. Jei paprikos mažai aplipo džiūvesėliais - pakartokite.
3
Paprikas dėti į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi. Kepti 15-20 min. 180 laipsnių orkaitėje.
4
Įkaitinti keptuvėje aliejų, suberti susmulkintus svogūnus ir supjaustytą vištienos file, pamaišyti, suberti prieskonius, smulkintus pomidorus, šiek tiek patroškinti vis pamaišant.
5
Gautą įdarą sudėti į orkaitėje keptas paprikas.
6
Ant viršaus užberti čederio sūrio ir trumpam palikti orkaitėje, kad išsilydytų.
7
(Jei nenorite paprikų galima ir neapvolioti miltuose ir džiūvesėliuose)
8
Skanaus :)