Slyvas smulkiai supjaustykite, užpilkite alkoholiu, išmaišykite, uždenkite ir palaikykite.
2
Sviestą išsukite su cukrumi iki purumo ir po vieną įmuškite kiaušinius.
3
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu, druska ir suberkite į purią masę.
4
Sudėkite stambiai sukapotus riešutus ir slyvas, viską gerai išmaišykite, kol masė pavirs vienalyte.
5
Į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, dviem šaukšteliais išdėliokite tešlą trešnės dydžio kauburėliais. Kepkite 12-15 min. iki 170 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
6
Atvėsusius sausainius parą palaikius sandarioje dėžutėje atsiskleidžia visas jų aromatas.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.