Imbierinis moliūgo kepalėlis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Minkštutė ir purutė, kvapni ir nuostabaus skonio imbierinė moliūgo duonelė - tai puikus pasirinkimas pusryčiams, užkandžiams, vaišių stalui ar tiesiog jaukiai dienai!

Ingredientai

Sausi ingredientai
2 puodeliai avižinių miltų
0,5 puodelio migdolų miltų
60 g rudojo arba kokosinio cukraus
Priedai: 1 šaukštas obuolių acto, 2 šaukšteliai imbiero, šaukštelis kepimo miltelių ir sodos, truputis druskos
Drėgni ingredientai
1 puodelis moliūgo tyrelės
60 g klevų sirupo
50 g riešutų sviesto
0,5 puodelio migdolų pieno
2 kiaušiniai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, pasiruošti duonelės kepimo indą.
2
Dideliame dubenyje iki vientisos masės išmaišyti visus drėgnus ingredientus.
3
Kitame subenyje iki lygios masės sumaišyti visus sausus ingredientus.
4
Tuomet viską labai gerai sumaišyti kartu, sudėti į kepimo indą, gražiai išlyginti.
5
Kepti apie 1 valandą, kol duonelė gražiai paruduos, o medinis pagaliukas neaplips tešla.