Imbierinis vištienos troškinukas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tai patiekalas, kuris paprastai priskiriamas sotaus ir kvapnaus troškinio kategorijai. Pagrindiniai ingredientai yra vištiena, imbieras ir įvairūs kiti papildomi ingredientai, kurie prisideda prie bendro patiekalo skonio ir tekstūros. Pateikiame bendrą vaizdą ir keletą nurodymų kaip jį pasigaminti.

Ingredientai

virtos vištienos krūtinėlės: 300 gramų
nulupto moliūgo: 150 gramų
česnako: 2 skiltelių
sviesto: 70 gramų
maltų džiūvėsių: 2 valgomųjų šaukštų
mėgstamų vištienos prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio
imbiero: 10 gramų
citrinos sulčių: 1 valgomojo šaukšto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia moliūgą, supjaustome kubeliais kartu su susmulkintu česnaku, pakepiname su gabalėliu sviesto (maždaug gramų). Kai kubeliai suminkštėja, supilame ant jų džiuvėsėlius bei dar šiek tiek pakepiname.
2
Tuomet suberiame gabalėliais supjaustytą vištieną, įberiame pagal skonį vištienos prieskonių, žiupsnelį tarkuoto imbiero, įdedame likusį sviestą bei patroškinkite maždaug minutes uždengtoje keptuvėje.
3
Tada kai šiek tiek atvėsta, troškinį apšlakstome citrinos sultimis.
4
Galiausiai papuošiame - geriausiai tiktų citrinos griežinėliai bei šviežių mėtų lapeliai. Jei jų neturime, tiks ir petražolės arba kiti žalumynai.