Tai sotus ir skanus pasirinkimas pietų stalui. Šie kotletukai patiks tiek dideliems, tiek mažiems. Puikiai tinka su įvairiomis salotomis. Siūlome išmėginti.
Ingredientai
10 g sviesto
0,5 svogūno
250 g maltos jautienos
250 maltos kiaulienos
2 kiaušiniai
50 g mocarelos sūrio
Prieskoniai: druska, pipirai
Šiek tiek miltų ir džiūvesėlių apvoliojimui
Šiek tiek aliejaus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Sviestą ištirpinti keptuvėje, suberti smulkintą svogūną, sudėti į atskirą indą.
Mocarelos sūrį sulankstyti į kvadratėlį, paimti paruoštą mėsą padaryti pusę kotletuko, įdėti į vidų sūrio ir antrą pusę padengti mėsa, kad gautųsi norimo kotleto forma.
4
Mėsos kotletuką pamirkyti kiaušinyje, paskui miltuose, vėl kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
5
Kepti įkaitintoje keptuveje arba 200 laipsnių orkaitėje, kol apskrus džiūvesėliai (apie 45 min.)
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.