Jautienos ir kiaulienos faršo kotletukai su mocarelos sūriu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tai sotus ir skanus pasirinkimas pietų stalui. Šie kotletukai patiks tiek dideliems, tiek mažiems. Puikiai tinka su įvairiomis salotomis. Siūlome išmėginti.

Ingredientai

10 g sviesto
0,5 svogūno
250 g maltos jautienos
250 maltos kiaulienos
2 kiaušiniai
50 g mocarelos sūrio
Prieskoniai: druska, pipirai
Šiek tiek miltų ir džiūvesėlių apvoliojimui
Šiek tiek aliejaus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sviestą ištirpinti keptuvėje, suberti smulkintą svogūną, sudėti į atskirą indą.
2
Sudėti maltą jautieną ir kiaulieną, įmušti 1 kiaušinį, pagardinti prieskoniais, viską išmaišyti.
3
Mocarelos sūrį sulankstyti į kvadratėlį, paimti paruoštą mėsą padaryti pusę kotletuko, įdėti į vidų sūrio ir antrą pusę padengti mėsa, kad gautųsi norimo kotleto forma.
4
Mėsos kotletuką pamirkyti kiaušinyje, paskui miltuose, vėl kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
5
Kepti įkaitintoje keptuveje arba 200 laipsnių orkaitėje, kol apskrus džiūvesėliai (apie 45 min.)
6