Jautienos rutuliukai padaže

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Jautiena - viena vertingiausių mėsų. Šie jautienos rutuliukai minkšti, sultingi, padengti sūriu ir kepti pomidorų padaže. Jų skonis tiesiog puikus!

Ingredientai

500 g jautienos faršo
0,5 puodelio džiūvesėlių
1 kiaušinis
2 puodeliai smulkintų petražolių
2 puodeliai marinaros padažo (skanu ir su pomidorų padažu)
Prieskoniai:4 česnako skiltelės, šiek tiek druskos, pipirai
0,5 puodelio tarkuoto parmezano
Mocarelos sūris, supjaustytas kvadratėliais (reikalingas uždėjimui ant mėsos rutuliukų)
Šiek tiek alyvuogių aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenį sudėti mėsą, įmušti kiaušinį, suberti džiūvesėlius, tarkuotą parmezaną, smulkintas česnako skilteles ir petražoles, pagardinti druska, pipirais, viską išmaišyti.
2
Formuoti mėsos rutuliukus, juos apkepti įkaitintoje su alyvuogių aliejumi keptuvėje.
3
Į kitą keptuvę supilti marinaros arba pomidorų padažą, į jį sudėti mėsos rutuliukus ir šiek tiek patroškinti - apie 12min.
4
Prieš baigiant troškintis ant rutuliukų uždėti po mocarelos sūrio gabalėlį.
5
6
7