Jogurtinė duonelė su varške

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Pasigaminkite itin gardžią jogurtinę duonelę, o ją pagardinkite varške. Šis receptas - puikus pusryčių pasirinkimas ir ne tik!

Ingredientai

100 g grūdėtos varškės
350 g jogurto
200 g ryžių dribsnių
50 g lydyto sviesto
1 kiaušinis
150 g kukurūzų dribsnių
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Jogurtą sumaišyti su grūdėta varške, įmaišyti ryžių dribsnius, indą uždengti maistine plėvele ir palikti šaldytuve.(Geriausia gaminti prieš dieną ir palikti pernakt)
2
Sumaišyti miltus, sviestą ir druską, išplakti kiaušinį ir sudėti kukurūzų dribsnius, gautą masę sudėti į paliktą šaldytuve masę, gerai išmaišyti. Masė neturi būti per tiršta - jei ji tokia įpilti šiek tiek pieno arba įdėkite šiek tiek jogurto.
3
Paruošti kepimo skardą, ją padengti kepimo popieriumi. Sudėti tešlą, paskirstyti vienu sluoksniu.
4
Kepti 225 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paruduos (apie 45 min.)
5
Iškepus leisti atvėsti, supjaustyti, galima patiekti su grūdėta varške ar kitais pagardinimais.
6