Jogurtinis keksas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

3 stiklinės kvietinių miltų,
1,5 stinklinės cukraus,
250 g sviesto,
4 kiaušiniai,
2/3 stiklinės jogurto,
15 g mielių,
2 šaukštai tarkuotų citrinų žievelių,
6 šaukštai įvairiaspalvių vaisinių cukatų,
3-4 šaukštai razinų be kauliukų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išsukite iki baltumo sviestą su cukrumi ir nepaliaujant sukti įmuškite kiaušinius, sudėkite jogurtą, miltus, citrinų žieveles bei su šaukšteliu cukraus sutrintas mieles. Galiausiai sudėkite smulkintas cukatas, razinas. Supilkite gautą tešlą į kepimo formą, palaukite, kol pakils, ir kepkite apie valandą vidutinio karštumo orkaitėje. Prieš patiekiant papuoškite cukraus glajumi, riešutų branduoliais, cukatomis.