Kalakutienos ir kiaulienos salotų puodeliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 nuplautos ir atskirtos aisbergo salotos
10 mažais gabaliukais supjautytų kalakutienos griežinėlių arba keptos kalakutienos krūtinėlės (jei norite greičiau pagaminamo patiekalo šio dalyko atsisakykite)
300 g. liesos kiaulienos faršo
2 svogūnai supjaustyti mažais griežinėliais
1/2 šaukšto čili padažo
2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų svogunėlių (neprivaloma)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sudėkite kiaulienos faršą į keptuvę ir kepkite kol iškeps. Taip pat iškepkite ir kalakutieną arba kalakutienos krūtinėlę. Dubenėlyje sumaišykite iškeptą faršą, kalakutieną, svogūnus padažą ir džiovintus svogunėlius.
2
Sudėkite aisbergo salotas ant lėkštės, dėkite du didelius šaukštus pagaminto mišinio ant salotų ir patiekite.
3
Patarimas: Prieš patiekiant suvyniokite į rutulius arba padarykite kaip puodelius. Šis patiekalas yra valgomas rankomis.