Pirmiausia kalakutienos filė supjaustome maždaug centimetrų skersmens gabaliukais bei sudedame į dubenį. Apibarstome druska, pipirais bei smulkintu česnaku, gerai sumaigome. Supilame jogurtą bei labai gerai išmaišome. Uždengiame bei padedame į šaldytuvą nakčiai.
2
Tuomet medinius iešmelius pamerkiame į šaltą vandenį maždaug minučių.
3
Po to šoninę supjaustome plonomis juostelėmis.
4
Kalakutieną nusausiname popieriniu rankšluosčiu bei apvyniojame kiekvieną gabaliuką šoninės juostele. Užmauname suktinukus ant medinių iešmelių bei apkepinkite aliejaus ir sviesto mišinyje iš abiejų pusių. Galiausiai pabaigiame kepti orkaitėje arba grilyje. Tikras gardumėlis. Skanaus!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.