“Karlsono” kukuliukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

malta mėsa: 300-400 gramų
kiaušiniai: 1
svogūnai: 1
kmynai: 1 šaukštelis
prieskoniai
aliejus
Padažui:
sviestas arba margarinas: 2-3 šaukštai
miltai: 1 šaukštas
grietinė: 200 gramų
sultinys: 1/2 stiklinės
prieskoniai
žalumynai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausiai mėsą sumaišykime su smulkiai supjaustytu svogūnu, kmynais, kiaušiniu bei mėgstamais prieskoniais. Iš gautos masės šlapiomis rankomis suformuokime graikiško riešuto dydžio kukuliukus ir apkepkime aliejuje, užpilkime paruoštu padažu ir patroškinkime maždaug - minučių.
2
Padažui miltus apkepinkime svieste, supilkime sultinį, grietinę bei nuolat maišydami pakaitinkime. Paskaninkime prieskoniais bei pabarstykime žalumynais. Galiausiai kukulius patiekime su bulvių koše ir mėgiamomis daržovėmis. Skanaus!