Keksas su avietėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

sviestas: 125 gramai
cukrus: 120 gramų
kiaušiniai: 2
miltai: 250 gramų
pienas: 100 mililitrų
avietės: 300 gramų
cukraus pudra: 100 gramų
vanilinis cukrus: 1 pakelis
kepimo milteliai: 2 arbatiniai šaukšteliai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia atšilusį minkštą sviestą išsukame su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Įmušame kiaušinius bei gerai išplakame.
2
Tuomet miltus sumaišome su kepimo milteliais. Persijojame bei suberiame pusę miltų į kiaušinių ir cukraus masę. Supilame pieną bei suberiame likusius miltus. Tešla turi išeiti tiršta.
3
Tada supilame dalį tešlos į kepimo formą, tuomet dedame kiek patrintas su cukrumi avietes bei supilame likusią tešlą.
4
Kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug – minučių.
5
Galiausiai atvėsiname bei apibarstome cukraus pudra. Papuošiame avietėmis ir mėgaujamės! Skanaus.