Pirmiausia sprandinę įtrinkime prieskoniais bei traiškytu česnaku. Palikime nakčiai šaltai pasimarinuoti.
2
Tuomet svogūnus apkepkime aliejuje, kol šie taps skaidrūs. Sumeskime susmulkintus džiovintus vaisius bei dar truputėlį pakepinkime. Pagardinkime pipirais, druska bei kitais mėgiamais prieskoniais.
3
Tada sprandinėje išilgai padarykime movą. Prigrūskime džiovintų vaisių bei svogūnų masės iki pat galo ir tampriai apriškime virvele. Dėkime į kepimo rankovę, užriškime bei kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitinoje orkaitėje apie minučių.
4
Palaukime, kol truputį atvės ir tik tuomet prakirpkime kepimo rankovę.
5
Galiausiai patiekime su savo mėgstamu garnyru bei padažais.
6
Patarimas: kaip užkandį galite labai skaniai valgyti ir šaltą.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.