Kepsnys “Verseka”

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

800g kiaulienos
šaukštas riebalų
citrina
truputis pipirų
lauro lapelių
Padažui:
10-15 džiovintų grybų
2 svogūnai
šaukštelis tirpintų riebalų
2 šaukštai grietinės
truputis miltų
pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Supjaustykime kiaulieną, ją pamuškime, apibarstykime prieskoniais, apšlakstykime citrinos sultimis ir kepkime riebaluose.
2
Padažui: Smulkiai sukapojame virtus grybus, supjaustome svogūnus ir juos kepame riebaluose, įberiame miltų, prieskonių, druskos, supilame grietinę. Skanaus!