Kepta lašiša su žiediniais kopūstais, serbentais ir lydytu sviestu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kepta lašiša su žiediniais kopūstais, serbentais ir lydytu sviestu yra skanus ir maistingas patiekalas. Orkaitėje iki tobulumo iškepta lašiša, kartu su keptais žiediniais kopūstais, saldžiais serbentais ir lašeliu ištirpinto sviesto - gardus skonių ir tekstūrų derinys.

Ingredientai

Lašišos filė
Žiedinių kopūstų žiedynai
Serbentai
Sviestas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
- Įkaitinkite orkaitę.
2
- Padėkite lašišos filė ant kepimo skardos.
3
- Aplink lašišą išdėliokite žiedinius kopūstus.
4
- Lašišą ir žiedinius kopūstus apibarstykite serbentais.
5
- Ištirpinkite sviestą ir apipilkite lašišą bei daržoves.
6
- Kepkite, kol lašiša iškeps, o žiediniai kopūstai suminkštės.
7
- Patiekite ir mėgaukitės šiuo paprastu ir skaniu keptu patiekalu!