Keptas varškės apkepas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

varškė: 200 gramų (9% riebumas)
manų kruopos: 2 šaukštai
cukrus: 1 šaukštas
pienas: 100 mililitrų (2.5% riebumo)
sviestas: 40 gramų
grietinė: 2 šaukštai (30% riebumas)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kiaušinio trynį atskirkime nuo baltymo. Tada trynį, varškę, pieną, manų kruopas, cukrų bei sviestą gerai išmaišykime iki vientisos masės.
2
Tuomet išplakime kiaušinio baltymą bei mediniu šaukštu atsargiai sumaišykime su varškės mase.
3
Kepimo skardą ištepkime sviestu bei supilkime gerai išmaišytą masę. Kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių.
4
Galiausiai patiekime su grietine. Labai skanu!