Kepti varškėčiai su razinų įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

varškė: 600 gramų
miltai: 150 gramų
kiaušiniai: 3
kepimo milteliai
vanilinis cukrus
druska
Razinų įdarui:
razinos: 200 gramų
aguonos: 30 gramų
graikiniai kapoti riešutai: 40 gramų
marmeladas: 50 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia varškę sumaišykime su kiaušiniais, vaniliniu cukrumi, druska, kepimo milteliais bei miltais. Tuomet į puodą įpilkime šiek tiek vandens, suberkime razinas. Virkite maždaug minučių. Po to sudėkime aguonas, kapotus riešutus, marmeladą bei pavirkime dar minučių.
2
Galiausiai įdarą sudėkime į varškėčių vidų ir kepkime keptuvėje iš abiejų pusių. Patiekime su skania grietine. Viską papuoškime šviežiomis uogomis. Skanaus! Ragaujam :)