Kiaušiniai su kumpio įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kiekvienuose namuose, namų šeimininkės pagrindinis geidžiamas tikslas, greitai ir skania pamaitinti į darbus skubančius namiškius, dar didesnis rūpestis, pamaitinti tuos, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių randa pasiteisinimą, kad šiandien ir vakar, o tikriausiai ir ryt valgyti nenorės, nėra apetito ir dar šimta viena priežastis. Akimirksniu, namuose kyla konfliktinė situacija. Noriu visiems priminti, kad pusryčių, pietų ar vakarienės ritualas, nebijau šio žodžio, yra socialinis, tarpusavio supratimo, pagarbos ir susivokimo veiksmas. Tad nekaitiname atmosferos, reikalingas laikas ir, kad vienas ar kitas šeimos narys suvokęs savo egzistencijos vietą pats ateis prie paruošto stalo ir pagarbiai neskubėdamas, o pabaigoje ir padėkojęs, išskubės savo keliais.

Ingredientai

6 kiaušinių
kapoto virto kumpio 100g
sviesto 25g
duonos
majonezo
druskos
pipirų, petražolių
marinuotų agurkų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Kietai išverdame kiaušinius, perpjauname išilgai, išimame trynius. Smulkiai kapotą kumpį maišome su tryniu, dedame kambario temperatūroje pertrinto sviesto, pagardinto smulkinta petražole, majonezo, druskos, pipirų ir gerai išmaišome.
2
Duona suraikome riekėmis, kiaušinio dydžio, galima truputį paskrudinti keptuvėje. Baltymų puseles pripildome paruošto įdaro, dedame ant duonos riekučių įdaru žemyn ir puošiame petražolių lapeliais ir marinuotu agurku. Skanaus!