Kibinai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Įdarui:
Aviena, 300 gr.
Svogūnas, 1 vnt.
Sultinys, 1 stikl.
Druska, 1 žiups.
Pipirai, 1 žiups.
Tešlai:
Margarinas, 550 gr.
Grietinė, 500 gr.
Miltai, 400 gr.
Kiaušiniai, 2 vnt.
Aptepimui:
Kiaušinis, 1 vnt.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sumaišome margariną, kiaušinius, grietinę, bei miltus ir išminkome tešlą.
2
Sudedame į maišelį ir 3-4 val. paliekame šaldiklyje.
3
Mėsos faršą pagardiname druska, prieskoniais, sudedame pjaustytą svogūną ir įpilame sultinio.
4
Iš sustingusios tešlos padarome rutuliukus ir iškočiojame iš jų blynelius.
5
Ant jų dedame faršo įdaro ir gerai užspaudžiame kraštus (padarome kibinus).
6
Paruoštus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir dedame į riebalais pateptą kepimo skardą.
7
Kepame apie 35 min., 200 laipsnių temperatūroje.