Kijevo kotletai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kijevo kotletai - tikriausiai kiekvienam žinomas patiekalas. Šis receptas nėra sudėtingas, tačiau puikiai tinka sotiems, skaniems pietums, ar šventiniam stalui. Siūlome vieną paprasčiausių Kijevo kotletų receptą, tikimės, kad Jums patiks :)

Ingredientai

400 g vištienos krūtinėlės
80 g sviesto
1 kiaušinis
Džiūvesėliai apvoliojimui
Prieskoniai: druska, pipirai, petražolės
Aliejus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išmušti vištienos krūtinėlę, į vidų įdėti gabaliuką sviesto, pabarstyti prieskoniais, smulkintomis žolelėmis. Krūtinėlę gerai suvynioti, kad įdaras \"nepabėgtų\".
2
Išplakti kiaušinį, jame pamirkyti kotletą, vėliau jį pamirkyti į džiūvesėlius, dar kartą pakartoti: pavolioti kiaušinyje, paskui džiūvesėliuose.
3
Keptuvėje įkaitinti aliejų, kotletus apkepti apie 5 min., vėliau baigti kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus džiūvesėliai.
4