Dubenyje sumaišykime sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius. Įtarkuokime citrinos žievelę, suberkite vanilinį cukrų, gerai išmaišykime. Suberkime maltus migdolus, kokosų drožles ir vėl gerai išmaišykime.
2
Kitame dubenyje sumaišykime miltus, druską. Berkime į sviestinę masę ir minkykime, kol tešla taps vienalytė. Gerai išminkytą tešlą dėkime į šaldytuvą valandai. Po valandos vėl iškočiokime tešlą ir išspauskime širdelės formos sausainius: vieną didesnį, o kitą – mažesnį. Kepkime C orkaitėje apie minutes. Kai sausainiai iškeps, ant didesnės širdelės vidurio tepkime sluoksnį džemo ir klijuokime mažesnį sausainį prie didesnio. Taip sutepkime visus sausainius.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.