Koldūnų užkepėlė vos iš kelių ingridientų. Paprastus koldūnus paverskite ypatingo skonio patiekalu, kurio skonis visiškai skiriasi nuo paprastų virtų koldūnų. Šį kartą išbandykite kažką naujo!
Ingredientai
500 g virtų koldūnų
Grietinėlė, arba 100 ml pieno ir 25 g grietinės
60 g sūrio
Sviesto dubenėlio patepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Išvirkite koldūnus.
2
Kepimo dubenėlį ištepkite sviestu.
3
Suberkite koldūnus.
4
Užpilkite grietinėle, arba ją pasigaminkite: pieną sumaišykite su grietine.
5
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kai koldūnai šiek tiek apskrus, užberkite sūrį ir kepkite kol jis išsilydys ir šiek tiek apskrus.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.