Krevetės apelsinų padaže

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

700 g išvalytų krevečių
Marinatui:
2 česnako skiltelių,
ryšulėlio krapų,
1 šaukšto aliejaus,
50 ml apelsinų sulčių,
juodųjų pipirų,
1 šaukšto sojos padažo.
Apelsinų padažui:
1 apelsino minkštimo,
100 g sviesto,
1 šaukštelio apelsinų sulčių,
juodųjų pipirų,
druskos.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Česnaką sutrinkite. Krapus smulkiai sukaipkite. Česnaką ir krapus sumaišykite su apelsinų sultimis, aliejumi, sojos padažu ir pipirais. Šiuo marinatu užpilkite krevetes ir marinuokite minučių.
2
Padažui elektrinėje maišyklėje ištrinkite sviestą, apelsiną , apelsino sultis ir pipirus. Krevetes apkepinkite aliejuje, sudėkite trintą apelsiną ir trumpai pakaitinkite.
3
Krevetes galima patiekti su bet kokiu mėgstamu garnyru.