Lašišos kepsneliai su česnakais ir medumi

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

4 lašišos filė
1 nykščio dydžio aitriojo raudonojo pipiro
2 skiltelių smulkiai supjaustytų česnakų
1 šaukšto žuvies padažo
1 šaukšto sezamų sėklų aliejaus
2 šaukštų medaus
1/4 kubeliais pjaustyto agurko
1 mažo smulkiai pjaustyto svogūno
4 šaukštų saldaus čili padažo, sumaišyto su trupučių citrinos sulčių
saujelė smulkintos kalendros
juodųjų pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje į dubenį sudėkime lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ibei medų. Tada pabarstykime juodaisiais pipirais ir palaikykime šaldytuve apie pusvalandį, o dar geriau būtų per visą naktį. Galiausiai trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje. Patiekime su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Skaniausia bus valgyti su ryžiais.