Lavašo suktinukai su lašiša

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

lavašo blynas
tepamas varškės sūrelis su žalumynais
citrinos sultys: šviežios
rūkyta lašišos filė: 100 g
šviežiai malti pipirai
druska
petražolės: papuošimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kavašo blyną ištepkime varškės sūreliu, išspauskim šiek tiek citrinos sulčių.
2
Tuomet lašišą plonai supjaustykime sudėkime ant lavašo, apibarstykime maltais pipirais, pasūdykime pagal skonį (jei pirkote nesūdytą lašišą).
3
Galiausiai lavašą susukite, įvyniokite į maistinę plėvelę ir bent valandą palaikykite šaldytuve. Išėmus supjaustykite į dalių. Ragaukite. Skonis nuostabus!