Lengvai paruošiamas varškės tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

kakava: 6 arbatiniai šaukšteliai
jogurtas: 300 mililitrų (norimas skonis)
pusriebė varškė: 2 pakeliai
pienas: 10 mililitrų
sausainiai: 500 gramų
vanilinis cukrus: 2 arbatiniai šaukšteliai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje sutrinkime varškę su vaniliniu cukrumi tol, kol nebesijaus cukraus grūdelių. Tada įmaišykime jogurtą. Pasilikime nedidelį dalį sausainių trupiniams, ir iš šių sausainių sudėliokime stačiakampio formą bei tepkime pirmąjį varškės sluoksnį, tada ant viršaus vėl sausainius ir vėl varškę. Sluoksnių darykime tiek, kiek norime. Padariusios pyragą, aptepkime jį likusia varške, bei likusius sausainius sutarkuokime su burokine tarką bei aptrupinkime visą tortą.
2
Glajus: Sumaišykime kakavą su pienu bei cukrumi. Gautu glajumi gražiais raštais papuoškime tortą. Pabaigusios daryti įdėkime į šaldytuvą bent minučių, bet šiaip kuo ilgiau, tuo geriau. O po to jau galima valgyti ir mėgautis!