Lengvas varškės apkepas su vyšniomis ir kokosais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

500 g pusriebės varškės
4 kiaušinių
4 šaukštų cukraus
100 g kokosų drožlių
200 g šaldytų vyšnių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Varškę su kiaušiniais išsukame elektriniu plakikliu. Turi pasidaryti vientisa masė, tad jei jūsų elektrinis plakiklis geras, tai padarysite be jokių problemų, aš naudojuosi Electrolux, žinote toks agregatas kur yra indelis nedidelis, ir su peiliais kurie sukasi, kai ant viršaus uždedate taip vadinamą blenderį, man jis labai praverčia daug kur, ir riešutam smulkinti ir varškei sumalti suplakti, ir sviestui su miltais sutrupinti.
2
Beriame kokosų drožles, pamaišome.
3
Gautą masę pilame į formą (išklotą kepimo popieriumi arba pateptą sviestu), ant viršaus dedame šaldytas vyšnias.
4
Pašauname kepti į iki laipsnių įkaitintą orkaitę, kepame min. Vietoj kokosų drožlių galite drąsiai naudoti maltus migdolus.