Lęšių ir daržovių sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 1/4 puodelio žalių lęšių
3 salierų stiebai su nupjautai lapais
3 skiltelės pjaustyto česnako
400g pjaustytų pomidorų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas pomidorų pastos
tarkuotas parmezano sūris ir salierų lapai patiekimui
2 pjaustytos nuluptos morkos
1 pjaustytas svogūnas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nuplaukite lęšius po tekančiu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į didelį puodą bei panardinkite vandenyje. Užvirkite aukštoje temperatūroje. Nusausinkite, nuplaukite ir suberkite atgal į puodą.
2
Įpilkite puodelius vandens ir vėl užvirkite aukštoje temperatūroje. Sudėkite likusius ingredientus, išskyrus parmezaną. Pagardinkite druska pagal skonį. Uždenkite ir virkite žemoj temperatūroje valandą kol lęšiai suminkštės ir sriuba sutirštės.
3
Patiekite su ant viršaus pabarstydami parmezano ir keletu pjaustytų salierų lapų.