Lietiniai blynai su varške ir persikais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

kiaušinių: 2
pieno: 200 mililitrų
kvietinių miltų: 80 gramų
sviesto: 1 valgomojo šaukšto
cukraus: 5 valgomųjų šaukštų
varškės: 350 gramų
grietinės: 3 valgomųjų šaukštų
konservuotų persikų: 150 gramų
vanilinio cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
barstomos karamelės: 1 arbatinio šaukštelio
aliejaus: kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia lietinių tešlai sumaišome kiaušinius, tirpintą sviestą, pusę stiklinės pieno, vieną šaukštą cukraus ir miltus.
2
Tuomet įkaitiname keptuvę su šiek tiek aliejaus, pilame į keptuvę du šaukštus tešlos, paskirstome per visą keptuvės plotą bei gražiai apkepkame blyną iš abiejų pusių. Taip iškepame visą pasigamintą tešlą.
3
Galiausiai įdarui sumaišome varškę su grietine, likusiu cukrumi ir vanile. Ant kiekvieno iškepto blyno dedame po maždaug du šaukštus ką tik paruošto įdaro, skilteles persiko. Suvyniojame bei apibarstome karamele (pabarstukais). Tikras skanumėlis!