Lietiniai su varškės ir persikų įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Begalo skanūs lietiniai su varškės ir persikų įdaru.

Ingredientai

Tešlai:
pienas: 1 stiklinė
gazuotas mineralinis vanduo: 1 stiklinė
kiaušiniai: 1-2
miltai
cukrus: 1 šaukštas
vanilinis cukrus: 1 šaukštelis
aliejus su karotinu: kepti
Įdarui:
varškė su persikų gabaliukais: 2 pakeliai
konservuoti persikai: 3-5 puselės
braškės: šviežios arba šaldytos
konservuoti persikai: dar atskirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Iš tešlai skirtų produktų sumaišykite skystą masę ir iškepkite gražius lietinius.
2
Tuomet varškę išmaišykite su susmulkintais persikais, dėkite ją ant blynų, gražiai sulankstykite.
3
Po to apkepkite ir tiekite jums patikančiose lėkštėse su trintomis braškėmis ir persikais (pasirinkite pagal savo arba tų, kurie ragaus skonį).