Liežuvių ir spagečių salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Skanios ir sočios salotos visai šeimai.

Ingredientai

300 g virtų liežuvių,
200 g plonų makaronų (spagečių),
1 svogūnas,
1 morka,
150 g virtų pievagrybių,
pusę raudonos saldžiosios paprikos,
0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų,
0,5 šaukštelio citrinų sulčių,
žiupsnelis džiovintų mairūnų,
šaukštas tarkuotų krienų šaknų,
pusė stiklinės majonezo.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išvirkite laužytus makaronus, ataušinkite, sumaišykite su plonomis juostelėmis pjaustytais liežuviais, morka ir sudėkite į dubenį.
2
Kukurūzus, smulkintą svogūną, juostelėmis pjaustytą papriką, plonais griežinėliais pjaustytus pievagrybius pašlakstykite citrinų sultimis, sumaišykite ir sudėkite į makaronų bei liežuvių mišinį.
3
Iš majonezo, krienų ir mairūnų paruoškite padažą ir juo užpilkite salotas.