Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Sezamo sėklos
aliejaus
0,5 kg kiaulienos faršo
100 ml pieno
džiūvėsėlių
150 g baltos duonos
100 g fermentinio sūrio
druskos
maltų juodųjų pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Faršą sumaišome su prieskoniais ir piene mirkyta balta duona.
2
Tada suformuojame iš faro paplotėlius.
3
Ant kiekvieno uždedame kubeliais supjaustytą sūrį ir suformuojame kotletukus, kad sūris būtų viduje.
4
Kiekvieną kotletuką apvoliojame džiūvėsėlių ir sezamo sėklų mišinyje.
5
Kepame įkaitintame aliejuje kiekvieną pusę po ~minutes.
6
SKANAUS!