Margas keksas su kriaušėmis ir šokolado gaidele

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Marmuriniai keksiukai su kriaušėmis ir šokoladu sujungia sodrų kakavos ir saldžių kriaušių skonį į nuostabų, sūkurinį keksiuką. Dėl drėgnos tekstūros ir unikalaus marmuro rašto keksiukai puikiai tinka bet kokiai progai.

Ingredientai

Miltai
Cukrus
Sviestas
Kiaušiniai
Pienas
Kakavos milteliai
Vanilės ekstraktas
Kriaušės (nuluptos ir supjaustytos kubeliais)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Miltus, cukrų, sviestą, kiaušinius, pieną ir vanilės ekstraktą sumaišykite iki vientisos masės.
2
Padalykite tešlą per pusę.
3
Į vieną pusę įberkite kakavos miltelių, kad gautųsi šokoladinė tešla.
4
Į kitą pusę sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes.
5
Į keksiukų formeles dėkite po šaukštą abiejų tešlų.
6
Dantų krapštuku susukite tešlą, kad gautųsi marmuro efektas.
7
Kepkite, kol keksiukai taps auksinės spalvos ir dantų krapštukas išlįs švarus.
8
Prieš mėgaudamiesi šiais gardžiais marmuriniais keksiukais, leiskite jiems atvėsti.