Maži karameliniai pyragaičiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tai labai skanus naminių, šviežių ir nesunkiai pagaminamų pyragaičių receptas. Jei esate smaližius ar norite kažko saldaus išbandykite!

Ingredientai

395 g kondensuoto pieno
2 šaukštai klevų sirupo
40 g sviesto
75 g išlydyto juodojo šokolado
12 šaldytos tešlos formelių
12 pekano riešutų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Formeles sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite apie 15-20 minučių. Visiškai atvėsinkite.
2
Sumaišykite kondensuota pieną, sirupą ir sviestą mažame puode. Maišykite mažoje temperatūroje, kol sutirštės ir įgaus švelnią auksinę spalvą.
3
Karamelę šaukštu supilkite į tešlos formeles ir palikite sustingti. Karamelės nelieskite, nes ji bus itin karšta.
4
Šokoladą supilkite į mažą dubenį. Pekaną įdėkite į šokoladą ir padenkite jį. Išimkite riešutą ir uždėkite jį ant pyragaičio. Palikite sustingti.
5
Skanaus