Menkės apkepas su baziliku ir krevetėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Menkės filė
Baziliko lapelių
Krevečių
Avokado
Sūrio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Krevetes marinuojame aliejuje, citrinos sultyse. Beriame pipirų, druskos ir įspaudžiame keletą skiltelių česnako. Palaikome apie valandas.
2
Žuvį pabarstome žuvies prieskoniais. Paliekame valandom.
3
Avokadą nulupame ir supjaustome gabalėliais.
4
Sūrį sutarkuojame.
5
Į skardą dedame viena eile žuvį, ją apklojame baziliko lapeliais, dedame sluoksnį krevečių. Paberstome avokado ir viską dengiame sūriu.
6
Kepame temperatūroje min.