Miežinių kruopų ir pupelių salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Laaaabai maistingos, daug energijos suteikiančios, sveikuoliškos, šviežios, pilnos vitaminų, naudingos mūsų organizmui ir labai labai skanios salotos, kurias tikrai verta pasigaminti! Paprasti, nebrangūs ir kiekvienoje parduotuvėje surandami ingredientai ir Jūsų daržo gėrybės padės Jums sukurti nuostabų skonį :)

Ingredientai

300 g šparaginių pupelių
200 g miežinių kruopų
2 skiltelės česnako
3 šaukštai alyvuogių
Priedai: šiek tiek aliejaus, citrinos sultys, smulkinti krapai, petražolės ar kiti žalumynai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Kruopas užmerkti vandenyje iš vakaro.
2
Kitą dieną jas išvirti sudytame vandenyje. (Apie 15-20 min.)
3
Kai kruopos išvirs, vandenį supilti į kitą puodą, į jį sudėti pupeles ir jas pavirti apie 10 min. Tuomet vandenį nupilti.
4
Į dubenį sudėti virtas kruopas, apvirtas pupeles, pagardinti smulkintu česnaku, kitais priedais, viską gerai išmaišyti.
5
Skanaus!
6