Migdoliniai morengai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Itin paprastas, greitai pagaminamas, skanus desertas, kuriuo patys puikiai paskanausite ir svečius pavaišinsite :)

Ingredientai

4 kiaušinių baltymai
2 stiklinės migdolų miltų
2 stiklinės cukraus pudros
1 stiklinė cukraus
0,5 šaukštelio migdolų esencijos
0,5 šaukštelio vanilės ekstrakto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išplakti kiaušinių baltymus, po truputį vis berti cukrų, toliau plakti iki vientisos masės.
2
Supilti migdolų esenciją ir vanilės ekstraktą, išmaišyti.
3
Suberti miltus, cukraus pudrą ir viską gerai kartu išmaišyti.
4
Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi, ant jos formuoti morengus. Juos galima palikti 1 valandai, kad sustingtų, o tada dėti į įkaitintą 150 laipsnių orkaitę ir kepti apie 10 min.