Morkų kotletai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome paragauti vegetariško patiekalo-morkų kotletai. Šis patiekalas turėtų patikti mėgstantiems patiekalus iš daržovių.

Ingredientai

700-800 g. morkų
50 g. sviesto
2-3 kiaušiniai
100 g. džiūvesėlių
100 g manų kruopų
100 g. džiovintų vaisių(kokius mėgstate)
Druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Morkas sutarkuoti su burokine tarka
2
Dėti į keptuvę ir ištroškinti
3
Baigiant troškinti suberti manus, kad gautusi tiršta masė
4
Atvėsinkite masę iki 30 laipsnių. Supilkite išplaktą kiaušinį. Suberkite smulkintus džiovintus vaisius, įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite ir valandai pastatykite į šaldytuvą
5
Po 40 min. išimkite iš šaldytuvo, suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvesėliuose
6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 20 min. Arba keptuvėje.