Morkų, ridikėlių ir agurkų gaiviosios salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome pasidaryti gaiviųjų morkų, ridikėlių ir agurkų salotų. Šios salotos gali būti, kaip pagrindinis patiekalas pusryčiams, ar vakarienei tiems, kurie laikosi dietos, ar papildomas valgantiems daugiau.

Ingredientai

1- 2 morkos
1 ilgasis agurkas
Pundelis ridikėlių
Alyvuogių aliejaus arba grietinės
Druskos, prieskonių pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Morkas nuskusti ir sutarkuoti
2
Agurką ir ridikėlius supjaustyti mažais gabalėliais
3
Viską sumaišyti, dėti druskos, prieskonių pagal skonį
4
Užpilti alyvuogių aliejaus arba grietinės