Naminė pica

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kvepianti, minkšta, spalvinga ir nuostabaus skonio naminė pica - tai puikus pasirinkimas šeimyniniams pietums. Šios picos gamyba labai paprasti, o produktai lengvai ir greitai randami parduotuvių lentynose. Taip pat receptas palieka daug vietos Jūsų vaizduotei. Paimprovizuokite ir pagaminkite pačią skaniausią naminę picą!

Ingredientai

6-7 kiaušiniai
6-7 šaukštai miltų
2 šaukštai majonezo
Priedai picos viršui: dešrelės, kumpelis, ridikėliai, paprika, kukurūzai, pomidoriukai, agurkai, prieskoniai, sūris ir kiti pagal skonį.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenį įmušti kiaušinius, juos išplakti, tuomet suberti miltus, sudėti majonezą, pagardinti prieskoniais ir viską gerai išmaišyti.
2
Paruošti kepimo skardą, ją padengti kepimo popieriumi.
3
Gautą skystoką masę supilti į skardą, paskirstyti po ją visą.
4
Picos padą pakepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
5
Jei picos padas labai išsipūtė, jį pabadyti mediniu pagaliuku. Kai padas bus gražiai apkepęs, jį ištraukti iš orkaitės, sudėti visus mėgiamus ingredientus (dešrelės, daržoves,tarkuotą sūrį) ir vėl šauti į orkaitę kepti dar 20-30 min.
6
Pica bus paruošta, kai jos kraštai gražiai apskrus, o sūris išsilydys.
7
Belieka tik pjauti ir skanauti. Puikiai tinka su daržovėmis ar aštriu padažu.